Brojna priznanja Centru za fizičku kulturu

Poslovanje Centra za fizičku kulturu „Drago Jovović“ u 2016. godini bilo je vrlo uspešno. U Centru je održano  38 velikih manifestacija(sportskih i kulturnih) i veliki broj proslava, a usluga je bila na visokom nivou. Pored velike i male hale, sportskih terena, restorana, letnjeg i zimskog bazena, u sklopu ustanove od  pre nekoliko godina je i novi, moderni objekat, po svim evropskim standardima, vrlo pogodan za boravak i odmor turista.

Vrhunska usluga, kvalitetan smeštaj i veliki izbor sadržaja za rekreaciju i odmor, doprineli su da  Ustanova zvanično dobije brojna priznanja. Pre nekoliko meseci ovaj sportski centar  dobio je sertifikat  „Firma od poverenja“, koji dodeljuje beogradski Centar za istraživanje mišljenja klijenata. Ova sertifikacija bazirana je na inovativnom softverskom metodu uz pomoć kog se traga za negativnim komentarima na internetu, koji su upućeni na adresu privrednog subjekta. Za CFK „Drago Jovović“ Vrbas nije pronađen ni jedan negativni komentar, a  u obrazloženju za dobijeni sertifika stoji da je potvrda dobijena za odličnu reputaciju i doslednost u radu, kao i za korektnu saradnju sa klijentima i poslovnim saradnicima. Pored ovog priznanja iz CFK uskoro očekuju poziv za svečano uručenje plakete za borbu i kvalitet usluga restorana, koju deodeljuje Privredna komora Vojvodine. Na osnovu utisaka gostiju za 2016.godinu, potvrda za kvalitet usluga stigla je i od  „Booking.com“ – svetsko društvo sa ograničenom odgovornošću, preko koga se vrši rezervacija pružanja usluga. Prema rečima Miroslavke Šekarić, direktorke CFK „Drago Jovović“, kvalitet usluga najbolje mogu da ocene korisnici.

Buking.com nagrada – najviša ocena gostiju

Odlična ocena za CFK „Drago Jovović“ iz Vrbasa, nastala je kao rezultat konstantnog dobijanja najviših ocena gostiju. „Vi uvek dajete sve od sebe. Vi strancima pomažete da se osećaju kao kod kuće. Ove male stvari ostavljaju veliki utisak na goste, a to se vidi u recenzijama koje vam daju. Hvala vam što ste podelili svoj vredan rad, posvećenost i strast, sa mnogim gostima tokom 2016. godine“, navodi se u obrazloženju za nagradu  koju dodeljuje Buking.com, svetsko društvo sa ograničenom odgovornošću sa sedištem u Holandiji.

„Mi konstantno pokušavamo da podignemo nivo usluga, i naravno da nam je drago kada za kvalitetan rad dobijemo i zvaničnu potvrdu. Tokom prošle godine imali smo veliku investiciju, rekonstrukciju zimskog bazena, a nakon toga nastavili smo i dalje sa radovima i ulaganjima“, kaže Šekarić.

Nedavno je kupljen semafor za malu halu, zamenjena je bravarija na svlačionicama, renovirani svi mokri čvorovi, renovirana je kuhinja restorana koja je dodatno opremljena savremenim aparatima, a npravljen je i prilaz Ustanovi za osobe sa invaliditetom.

„Sve učinjeno je podiglo nivo usluga i samim tim pokazalo rezultate, tako da je Ustanova u 2017.godinu ušla bez dugovanja, sa izmirenim obavezama prema zaposlenima koji su pokazali profesionalni i timski odnos prema radu. Prepoznajući naš trud i zalaganje, izuzetnu podršku i odličnu saradnju pruža nam osnivač SO Vrbas“, istakla je Šekarić i dodala da je zadovoljstvo u ovoj godini prikazati ovakve uspehe,  s obzirom da je  jubilarna godina CFK.

Tokom 2016. godine u smeštaju CFK “Drago Jovović”, boravilo je 6.282 turista, od kojih su veliki broj bili stranci iz raznih država sveta. Kroz razne sportske i kulturne manifestacije u velikoj dvorani tokom prošle godine gostovalo je mnogo sportskih klubova,  kulturno umerničkih društava, udruženja.

Davne 1977.godine su radni ljudi i građani Vrbasa pokazali svoje zajedništvo, zajednički interes i otvorili deo  objekta, što svedoči postavljena tabla ispred samog objekta.