Šarčević posеtio SNS u Vrbasu

Mladen Šarčević, član predsedništva SNS, posetio je danas Izborni štab ove stranke u Vrbasu. Prilikom današnje posete, on je dao punu podršku listi kandidata SNS za predstojeće lokalne izbore koji se u Vrbasu održavaju 23. aprila.

„Lokalni odbor u Vrbasu ima odličnu saradnju sa centralom stranke. Moje iskustvo je izuzetno pozitivno i stranačko, i ako govorim sa pozicije ministra. Ja sam deo tima kabineta Aleksandra Vučića i neko ko uživa njegovo poverenje samim tim koji posao obavljam. Jedan od mojih zadataka jeste da obilazim celu Srbiju, a ovo nam nije prvi put da smo u Vrbasu. Odbor SNS-a u Vrbasu ima apsolutnu podršku vrha stranke, i verujem da će ubedljivo pobediti na predstojećim lokalnim izborima. Kroz saradnju sa ljudima koji vode stranku ovde, mogao sam da se uverim da se radi o izuzetno kvalitetnim ljudima“, rekao je Šarčević.

Milan Glušac, prvi na listi kandidata SNS za lokalne izbore, istakao je da podrška koju imaju iz centrale stranke daje im dodatnu potvrdu da su na pravom putu.

„Očekujem da ćemo na lokalnim izborima ostvariti odličan rezultat, kao i da će građani prepoznati našu energiju i sav trud koji smo uložili u prethodnom periodu, da poboljšamo uslove života u našoj opštini. Pred nama je još dosta napornog rada, spremni smo da vodimo opštinu Vrbas u pravom smeru“, istakao je Glušac.