Sosijete ženeral banka donirala laptop PU ‘Boško Buha’

Na osnovu likovnog konkursa na temu ekologije na kojem su učestvovali svi predškolci iz Predškolske ustanove “Boško Buha”, odabrani su najbolji radovi i nagrađena su deca. Prvu nagradu dobila je Nikolina Grubač, drugu Ivana Keleman, obe iz vrtića iz Bačkog Dobrog Polja, dok je za treći izabrani rad nagradu dobio Nikola Grbić iz vrtića iz Zmajeva. Sponzor ovog likovnog konkursa bila je banka Sosijete ženeral. Nagrađena deca dobila su školski pribor, olovke, bojice, flomastere, sveske, kasicu, kalkulator…, a PU “Boško Buha” laptop.

“Sosijete ženeral banka se kao i mnogo puta do sada, odazvala zahtevima za sponzorstvo i donacije. Do sada smo donacijama davali doprinos u radu zdravstvenim ustanovama, mnogim školama, Gerontološkom centru, sportskim udruženjima, a ovoga puta nagrađujemo naše najmlađe sugrađane iz PU ‘Boško Buha’. Komisija je izabrala tri najbolja rada na likovnom konkursu, a ustanova će dobiti laptop”, rekla je Julijana Koprivica, direktorka filijale Sosijete ženeral banke u Vrbasu.

Ksenija Bence, v.d. direktora PU “Boško Buha“, iskoristila je priliku da se zahvali menadžmentu Sosijete ženeral banke na podršci i saradnji.

„Na konkursu su učestvovali predškolci iz svih objekata PU ‘Boško Buha’, a deca su kroz svoje likovne radove dala doprinos na očuvanju životne sredine. Sosijete ženeral banka prepoznala je naš rad i obezbedila donaciju, zbog čega im se posebno zahvaljujem“, istakla je Bence.