Turnir u malom fudbalu

U  okviru Dečije nedelje danas je održan turnir u malom fudbalu na otvorenim terenima CFK“Drago Jovović“ . Pravo nastupa na takmičenju su imale reprezentacije svih OŠ opštine Vrbas, a ekipu je činilo 10 igrača, od toga 5 igrača u igri i 5 rezervnih.

Na turniru je učestvovalo 9 osnovnih škola iz opštine Vrbas u pratnji nastavnika fizičkog vaspitanja. Ispred CFK „Drago Jovović“ u organizaciju turnira je pomogao Pero Perović. Opština Vrbas je obezbedila sredstva za osveženje svih učesnika turnira. Turnir je otvorila zamenica predsednika Opštine Vrbas, Miljana Štulić i poručila učesnicima da su svi pobednici, bez obzira na mesto koje osvoje u ovom takmičenju.

Nakon nje se učesnicima turnira obratila i pomoćnica predsednika Opštine Vrbas zadužena za obrazovanje, Danica Paroški i naglasila su je sport i bavljenje sportom najbolji životni put koji mogu da odaberu deca i mladi . Turnir je završen u 13 časova, dodelom pehara i diploma. Prvo mesto  osvojili su učenici OŠ „Svetozar Miletić“, drugo mesto  OŠ „Petar Petrović Njegoš“, treće mesto zauzela je ekipa  OŠ „20.oktobar“, dok su četvrti bili učenici OŠ „Branko Radičević“ Savino Selo.