Potencijali vrbaskog turizma na sajmu u Beogradu

U okvru štanda Turističke organizacije Vojvodine, ovih dana na jubilarnom 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, Vrbas promoviše svoje potencijale. Turistička organizacija opštine Vrbas opredelila se za lovni i ribolovni, kongresni i manifestacioni turizam.

„Iako Vrbas nije glavna turistička destinacija, interesovanje za sadržaje koje nudimo uvek postoji, posebno za ponudu Centra za fizičku kulturu ‘Drago Jovović’ koja je poznata među građanima cele Srbije. Predstavljamo i druge potencijale opštine Vrbas, privredne pre svega, jer smatramo da su ovakva mesta idealna prilika za uspostavljanje raznih oblika partnerstava. Кao i uvek na ovakvim manifestacijama, Turistička organizacija opštine Vrbas ima partnere. Ove godine to su fabrike Medela i Carnex, Rajal Destilery i Mikom“, rekao je prilikom posete štandu Turističke organizacije Milan Glušac, predsednik opštine Vrbas.

Ponuda iz opštine Vrbas na smotri turizma, koja se održava pod sloganom „Odmor te čeka“, samo je jedna od mnogobrojnih koje je predstavilo više od 1.200 izlagača iz 55 zemalja.