Tri medalje za Boks-klub „Čarnok“

U izuzetno jakoj konkurenciji 186 boksera iz 52 kluba, na Pojedinačnom prvenstvu Srbije u boksu u muškoj konkurenciji za pionire, školarce i juniore i za žene svih uzrasnih kategorija, mladi takmičari Bokserskog kluba „Čarnok“ iz Vrbasa osvojili dva prva i jedno treće mesto.

Najperspektivniji bokser „Čarnoka“, Stefan Camović osvojio je zlato u konkurenciji juniora do 54 kilograma. Zlatom na ovom takmičenju se okitila i Dajana Grmuša u konkurenciji žena do 57 kilograma. Perspektivni Slađan Vidović osvajač je bronzane medalje.

„Кonkurencija je bila jaka. Videli smo kvalitetne borbe, kojih je u četiri dana takmičenja bilo ukupno 116. BК „Čarnok“ je na prvenstvo poveo tri takmičara za koje smo smatrali da su najperspektivniji i to se pokazalo veoma dobro i urodilo je plodom. Rezultat koji smo postigli nije došao sam po sebi. Naši takmičari su naporno trenirali pod budnim okom Željka Žmukića, trenera i ujedno predsednika kluba i moje malenkosti,“ rekao je trener BК „Čarnok, Igor Škundrić.

Brilijantnim nastupom na Prvenstvu Srbije BК „Čarnok“ pokazao je da ima veliki potencijal da ponovi ranije uspehe i napreduje na zadovoljstvo svoje mnogobrojne verne publike. Podsetimo da je u 2016. godini „Čarnok“ proglašen za najbolji klub u Vojvodini, a godinu dana ranije i prvi klub u Srbiji po rezultatima u ženskom boksu.