Za SSŠ 4. juli” preko 300.000 – Kad srce daruje znanje caruje

Dobrotvorni bal i akcija “Kad srce daruje znanje caruje”, koju su zaposleni u Srednjoj stručnoj školi “4. juli” u Vrbasu organizovali u cilju opremanja škole savremenin nastavnim učilima, u potpunosti je bila uspešna. Brojni gosti svojim prilozima materijalno su pomogli ovu obrazovnu ustanovu, donirano je 10 računara i prikupljeno 316.000 dinara.

Prema rečima direktorke ove škole, Anice Gračanin, sva novčana sredstva biće usmerena u osavremenjavanje nastavnih učila. Ona se zahvalila svima koji su prepoznali potrebu da kupovinom ulaznice pomognu i podrže prvi dobrotvorni bal ove škole

“Hvala predsedniku opštine Milanu Glušcu, predsednici Skupštine opštine Marjani Maraš, svim članovima Opštinskog veća, jer svi su oni kupili ulaznice za bal i promovisali ga na najbolji mogući način. Veliko iznađenje su nam priredili direktori i kolege iz ostalih škola koji su se odazvali našem pozivu u iznenađujuće velikom broju. Naša škola to sigurno neće zaboraviti, jer je to gest prijateljstva i podrške. Hvala roditeljima naših učenika koji su se odazvali pozivu i tako doprineli jačanju školskog etosa, odnosno komunikacije između škole i roditelja, što je bio jedan od ciljeva organizacije ove manifestacije. Velika zahvalnost organizatorima ovog bala: Igoru Vasiljeviću, Dejanu Obrenovu, Dejanu Baroviću, Dragani Simić, Mileni Đurović, Itani Uskoković i Slavici Zečević. Njihovom velikom angažovanošću je i bila moguća organizacija bala. Naša škola je u značajnom usponu. Za nastavak tog uspona nije dovoljan entuzijazam i posvećenost naših nastavnika. Savremena nastava insistira na savremenim nastavnim sredstvima kao što su interaktivne table, bele table, računari, projektori”, rekla je Gračanin.