Poziv ekipama – City Games karavan 4. jula na bazenima u Vrbasu

Nesvakidašnje igre, mnogo adrenalina, timski rad i nezaboravno druženje očekuju svakog ko se bude 4. jula  od 19:30 našao na bazenima CFK „Drago Jovović“. 13 zanimljivih disciplina u vodi i pored bazena spojiće ljude i gradove, a sve kroz zabavu i sport.

“City Games karavan krenuo je iz Hrvatske a u Srbiju stiže već 4. jula kada će prvi gradovi odmeriti snage na bazenu u Vrbasu. Nakon toga 6. jula družićemo se u Subotici, 8. jula u Inđiji. U Somboru će 10. jula na polufinalnoj večeri snage ukrstiti pobednici iz prethodnih gradova. Nakon toga kvalifikacije se nastavljaju 12. jula u Valjevu, 14. jula u Loznici, 16. jula u Knjaževcu i 18. jula u Vranju. Na bazenima u Čačku nas očekuje drugo polufinale  a 22. jula na Zlatiboru, najbolji gradovi će se boriti za titulu prvaka. Ove godine smo malo promenili pravila. Grad koji bude najbolji u Srbiji kvalifikuje se za evropsko City Games finale koje će 2020. godine biti održano u Luksemburgu. Tamo će ukrstiti snage sa najboljim evropskim gradovima što će biti pravi spektakl koji na ovim prostorima još nije viđen”, kaže autor i direktor projekta Miroslav Krzyk.

Ono što je najbitnije jeste da takmičari ne moraju biti profesionalni sportisti. Bitno je da imaju timski duh i želju za dobrom zabavom koja je ovde zagarantovana. Tim se sastoji od 6 članova od kojih dvoje moraju biti ženskog pola, a prijavljivanje i učešće je potpuno besplatno.