Vrbas u nedelju domaćin MMA prvenstva Srbije „Fight Games 10“

Tradicionalno amatersko Otvoreno MMA prvenstvo Srbije za seniore, juniore, kadete i pionire, Fight Games 10 održaće se u nedelju, 24. novembra, u Centru za fizičku kulturu „Drago Jovović“ u Vrbasu. Turnir će se održati pod pokroviteljstvom MMA saveza Vojvodine, u tehničkoj organizaciji kluba Unity Fight Team Vrbas.

Pravo učešća imaju svi klubovi iz zemlje i inostranstva. Takmičenje je otvorenog tipa. Uslov učešća je overena takmičarska knjižica, odnosno potvrda koja dokazuje pripadnost borilačkom klubu, kao i važeći lekarski pregled. Takmičari su podeljeni po klasama (A, B, C) na osnovu borilačkog iskustva, pa je stoga potrebno u prijavi naznačiti dosadašnje rezultate u kontaktnim borilačkim sportovima za takmičare koji nisu registrovani u MMASS. Za takmičare koji nisu napunili 18. godina obavezna je saglasnost roditelja.

Prijave po klubovima slati zaključno sa 22. 11. 2019. godine. Klubovi članovi MMASS prijavu vrše elektronski na: www.mmassturnir.com. Klubovi van MMASS prijave šalju na E-mail: [email protected] isključivo na predviđenom obrascu.